Aannemers en Vakmannen in Neerpelt.

Schrijnwerkerij Didden Neerpelt
Schrijnwerkerij DIDDEN streeft vooral naar vakmanschap en kwaliteit om zo haar klanten op hun wenken te bedienen. Didden staat open voor nieuwe ideeën en probeert steeds met de klant en of zijn ontwerper mee te denken om zo de ‘gedroomde’ plannen te realiseren.
Alu-Design                   Neerpelt
Uw vakman in alle PVC en aluminium oplossingen. Zoekt u een veranda, serre, overkapping, poort, ramen, deuren of zonwering? Dan is Alu-design het juiste adres.
Wij zijn gespecialiseerd in aluminium en PVC constructies, die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zonder onbetaalbaar te worden
Ramaekers Bvba          Neerpelt
De zaak Ramaekers bvba werd opgericht door Yvan Ramaekers die sinds 2000 een professionele ervaring heeft opgebouwd in de sector.
Met zijn echtgenote Eva Wijnants, die de boekhouding voor haar rekening neemt, zorgen ze voor een oplossing op maat van de klant.
Wij bieden u een persoonlijke service en werken enkel met producten van de hoogste kwaliteit.

Kies de juiste ramen voor jouw woning.

Hoewel het vanzelfsprekend is dat een woning over grote ramen beschikt is dat niet altijd het geval geweest.
Denk maar aan oude burchten en kastelen,die eigenlijk alleen maar dunne spleten hadden die “ramen” vormden in de dikke muren.
Gaandeweg werden echter steeds sterkere glassoorten ontwikkeld en groeide ook de behoefte aan daglicht in huis,zodat grote ramen steeds vaker voorkwamen.
Ramen hebben niet meer enkel een praktische functie,maar zijn ook een decoratief element om het uiterlijk van een woning te bepalen.
Schrijnwerkerij Coenjaerts Hamont
Bent U op zoek naar een betrouwbare vakman voor schrijnwerken en timmerwerken? Schrijnwerkerij Coenjaerts in Hamont-Achel kan gegarandeerd een meerwaarde bieden aan uw nieuwbouw- of renovatieproject. Al vijf generaties lang bieden wij de beste kwaliteit en een service op hoog niveau.