Aannemers en Vakmannen in Sint-Truiden.

Grond-Afbraakwerken Johny Diest 
Grond & Afbraakwerken Johny uit Webbekom-Diest.
Wij staan klaar om uw grondwerken, afbraakwerken en tuinwerken uit te voeren.
Een vakman met jaren ervaring.
Dakwerken Theunis   Zoutleeuw
Algemene Dakwerken Theunis bvba werd in 1998 opgericht door Rudi Theunis. Dankzij zijn ruime ervaring in dakwerken en met behulp van een professioneel team van dakwerkers in Zoutleeuw, maakte hij van het bedrijf al snel een gevestigde waarde in de bouwsector.
Bogaerts Schrijnwerkerij Hasselt
Wij leveren kwalitatief maatwerk uit eigen atelier, binnen- en buitenschrijnwerkerij: ramen en deuren, keukens, badmeubelen, inbouwkasten, schuifwanden, binnendeuren, trappen, glaswerken zoals glazen deuren, spiegels en isolatieglas, plafonds, wanden, gyprocwerken…
Megavloeren              Tongeren
Al 35 jaar is Megavloeren dé specialist voor vloer- en tegelwerken, platte daken en badkamerrenovaties in het hele land. Solide kwaliteitsmaterialen, een briljante service en een piekfijne afwerking zijn onze troeven! De reputatie van Megavloeren is al even sterk als het geleverde werk.
Bouwwerken Lobo           Halen
Lobo bvba gespecialiseerd in: metselwerken, woningbouw, verbouwingswerken, klinkerwerken, afbraak- en grondwerken. Wij hebben jarenlange ervaring en u kunt bij ons terecht voor advies tot begeleiding met uitvoering bij nieuwbouw als renovatie. Onze service is voor zowel bedrijven als particulieren.