Aannemers en Vakmannen in Zonhoven.

Gevelbepleistering    Zonhoven
Marc werkt als zaakvoerder zelf mee op de stelling. Zijn jarenlange (26 jaar!) ervaring als echte vakman kan zo overgedragen worden naar alle personeelsleden.
Goed opgeleid personeel is immers zeer belangrijk bij het streven naar tevreden klanten. Marc Indestege bvba werkt correct, volgens de regels der kunst.
Voegwerken Bos B.   Zonhoven
Meer dan 20 jaar is Benny Bos gespecialiseerd in het uitvoeren van allerhande voegwerken bij particulieren en bedrijven. Voegen is immers veel meer dan sleuven en spleten opvullen, het is meer bepaald precisiewerk dat uw gevel een echte meerwaarde geeft. Ook voor gevelrenovaties kunt u bij ons terecht waarbij wij met u overleggen wat de beste oplossing voor de beste prijs is.
C & D Dakwerken    Zonhoven
C&D Dakwerken is een zelfstandig en deskundig werkend bedrijf, actief op het gebied van dakbedekking. Dakbedekking van hellende daken, met zowel keramische als betonpannen.
Dakbedekking van platte daken. Alle lood-, zink- en timmerwerken aan uw dak, o.a. goten en afvoer.

Een aannemer kiezen.

Voor elke bouwheer is het belangrijk te weten welke aannemer hij kan vertrouwen. Neem rustig de tijd om een aannemer te zoeken. Een goede vakman zal u altijd een gedetailleerde en technisch onderbouwde offerte bezorgen. Door enkele offertes te vergelijken,kan u een onderbouwde keuze maken. Een offerte is gratis.Neem uw tijd om de offerte te bestuderen en beslis niet overhaast.
Bogaerts Schrijnwerkerij Hasselt
Wij leveren kwalitatief maatwerk uit eigen atelier, binnen- en buitenschrijnwerkerij: ramen en deuren, keukens, badmeubelen, inbouwkasten, schuifwanden, binnendeuren, trappen, glaswerken zoals glazen deuren, spiegels en isolatieglas, plafonds, wanden, gyprocwerken…