Architectenbureau     Do Modus 
Bokrijkseweg  3
3520  Zonhoven
Tel: 011/ 81 88 61
Gsm: 0496/96 46 23
Do Modus betekent ‘ik geef de maat aan’. We hebben die naam in 2007 voor ons architectenbureau gekozen omdat die helemaal duidelijk maakt hoe wij architectuur benaderen. Een dirigent moet ervoor zorgen dat alle leden van zijn orkest doen wat ze moeten doen om het muziekstuk perfect te doen klinken. Als gedreven architecten is het onze taak om je bouwproject te componeren en dirigeren en ervoor te zorgen dat alles op het juiste moment en foutloos wordt uitgevoerd. Het resultaat? Een vlotte en feilloze realisatie van je project.
ONTWERPEN VAN BINNENUIT
Wij ontwerpen huizen en gebouwen die functioneel zijn en comfort koppelen aan leefbaarheid. In al onze creaties streven we naar een optimale benutting van de beschikbare ruimte en middelen. Wij zijn realistische architecten met een doordachte aanpak en ontwerpen op basis van intense gesprekken met jou. We gaan aan de slag met de informatie die je geeft en denken met je mee. Zo groeit je ontwerp van binnenuit en vinden we het concept dat jou gelukkig maakt, dat volledig aangepast is aan jouw wensen en waarin het aangenaam is om te vertoeven.
PERSOONLIJKE BAND
Een dirigent die figuurlijk boven zijn orkest staat en vanuit de hoogte dirigeert, legt minder gevoel en persoonlijkheid in zijn stukken. Daarom houden wij ervan om een persoonlijke band uit te bouwen met de mensen voor wie we ontwerpen. Door echt naar je te luisteren en betrokken en zorgzaam om te gaan met je project, creëren we oplossingen vanuit jouw mogelijkheden.

Wil je meer weten over onze missie, visie en aanpak? Contacteer ons vrijblijvend.