BD-Bouw bvba
Achterlee  4
2460  Kasterlee
Gsm:0496/85 34 30
BD-Bouw uit Lichtaart is een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van nieuwbouw en renovatiewerken.
Wij zijn een klein bedrijf waar de zaakvoerder altijd aanwezig is op de werf en de werken mee uitvoert van a tot z.
Wij leveren hoogstaande en duurzame oplossingen voor nieuwbouw, ruwbouw, ruwbouw winddicht of sleutel op de deur, kleine en grote ééngezinswoningen en appartementen.
Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in renovatiewerken en verbouwingswerken, zoals een aanbouw of opbouw, gevelrenovatie, en volledige woningrenovaties.
Wij werken voor particulieren en architecten.
Door onze ervaring en goede organisatie, zijn wij in staat om elk bouwproject tot een goed einde te brengen.
Ons bedrijf is gebaseerd op kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid.
Op zoek naar een ervaren bouwfirma waar de patroon zelf mee werkt?
Bouwwerken BD-Bouw is dan jouw partner.
NIEUWBOUW
Bouwen wordt elk jaar complexer. Wetgevingen veranderen, energienormen strenger, nieuwe materialen en technieken.
BD-Bouw heeft deze specifieke vakkennis en zorgt voor een passende oplossing volgens jouw wensen.
Je kan bij ons terecht voor nieuwbouw sleutel op de deur, ruwbouw winddicht of enkel ruwbouw, en dit zowel voor huizen als appartementen, modern en landelijk.
Bij elk project streven we naar een hoge kwaliteit, altijd rekening houdend met jouw wensen en budget.
Een geslaagd project begint met een goed plan. Daarom komen wij graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek.
Aan de hand van jouw wensen en keuze van project, ruwbouw, ruwbouw winddicht of sleutel op de deur, stellen wij een vrijblijvende offerte op.
Al onze klanten krijgen een persoonlijke service tot en met de oplevering van het bouwproject. Samen maken we jouw woningdromen waar.
RENOVATIEWERKEN
Wil je een oud pand moderniseren en de oude kenmerken behouden? BD-Bouw heeft een grote ervaring in het verbouwen van woningen. Of het nu gaat om relatief kleine renovatiewerken, of om een grote complexe verbouwing, alle renovatieprojecten worden met vakmanschap uitgevoerd. Bij alle renovatiewerken wordt de bestaande karakteristieke uitstraling zo veel mogelijk in stand gehouden terwijl het wooncomfort verhoogd zal worden.Voldoet je woning niet meer aan de eisen? Wil je een aanbouw voor een nieuwe keuken, wens je meer speelruimte voor je kinderen door een opbouw, of wens je je volledige woning te laten renoveren, waarbij slechts de basis behouden blijft en de rest volledig opnieuw opgebouwd wordt? BD-Bouw doet al deze renovatiewerken van klein tot groot.Zou je graag weten hoe BD-Bouw je kan verder helpen met je renovatie- of verbouwingsplannen? Neem dan contact met ons op en wij komen graag langs om je plannen te bespreken en een vrijblijvende offerte op te maken.
Hebt u bouw of verbouwplannen? Aarzel niet om ons te contacteren.