Concept Renovations
Reinaert   9
2150   Borsbeek
Tel: 03/808 41 72
 
Perfect afgewerkte renovaties met oog voor detail.
Concept Renovations uit Antwerpen (Borsbeek) is een dynamisch en jong bedrijf dat is opgestart als eenmanszaak in renovaties en interieurdesign, gespecialiseerd in badkamerrenovatie’s. Zo renoveren wij zonder problemen uw badkamer of keuken van A tot Z!
Concept Renovations houdt vast aan zijn waarden ongeacht de werkdruk: een perfecte afwerking, duurzaamheid en kwaliteit zijn bij ons prioriteit.
Geen wonder dat eigenaars met renovatieplannen kiezen voor Concept Renovations!
Bij Concept Renovations bent u aan het juiste adres voor al uw renovatieplannen. Dankzij onze ruime ervaring en onze vruchtbare samenwerking met de beste medecontractanten en leveranciers is Concept Renovations in staat uw droomhuis te realiseren.
Wij garanderen een perfect uitgevoerde renovatie, met oog voor detail en de hoogste kwaliteit in coördinatie en afwerking.
Uw tevredenheid is het enige dat voor ons telt!
Concept Renovations levert u de volgende diensten:
Keukens (eigen ontwerp en productie)
Badkamers
Interieurbouw
Totaalrenovatie
Coördinatie
Uitvoering
Concept Renovations staat u graag bij voor de plaatsing, renovatie of herstelling van uw sanitaire installatie of centrale verwarming.
Zowel in nieuwbouw als in renovatie zijn wij uw partner voor betaalbare loodgieterij met de nadruk op duurzaamheid, milieuvriendelijk en efficiëntie.
Concept Renovations gaat steeds actief op zoek naar nieuwe technieken en materialen om moderne en efficiënte installaties te kunnen plaatsen die u een modern en hedendaags comfort bieden aan een minimaal verbruik en installatiekost.
Contacteer Concept Renovations vrijblijvend voor meer informatie!
Wij zijn ervaren professionals die kwaliteitsvol renoveren & verbouwen!