Dakwerken Franken Stefan
franken stefan dakwerken
Bedrijfsweg  15
3960  Bree
Tel: 089/ 853 784
Gsm: 0495/ 533 208

Wij bezorgen je woning een pannendak of leiendak afhankelijk van uw keuze.

Wij zorgen voor de volledige afbraak en heropbouw van het dakgebinten, (bij nieuwbouw zorgen wij voor een volledig nieuwe daktimmer), plaatsen van de dakbedekking onderdak, panlatten, pannen/leien. Ook het optrekken en uitkijken van dakkapellen, dakvensters, lichtkoepels en veluxramen voeren wij uit. Dakpannen of leien geven de woning een duurzame bescherming want zij kunnen zonder de minste behandeling jarenlang mooi blijven en worden er met de jaren zelfs mooier op. Bij de vernieuwing hiervan staat de waterdichte afwerking garant voor een lange levensduur. 

Wij hebben ruime ervaring in het plaatsen van platte daken, zowel bij nieuwbouw als renovatie. Wij zorgen voor een professionele plaatsing of herstelling van uw plat dak.

Bedekking: wij plaatsen Derbigum. Dit kwalitatief hoogwaardig materiaal heeft immers een lange levensduur en is onovertroffen qua brandwerendheid. Keuze tussen zwarte of witte reflecterende dakbekleding en groendak (extra premies).

Roofing: ook kan men het dak bedekken met roofing die dan bestaat uit een onderlaag en bovenlaag. 

Isoleren: isolatie is van groot belang en wij opteren dan ook voor PUR isolatieplaten van 5-8-10cm dikte (vanaf 8cm extra premies).

Heeft uw huidige dak nood aan een grondige opknapbeurt? Dakwerken Franken Stefan biedt u voor elke bouwstijl en voor elk budget, van timmerwerken tot afwerking, de juiste oplossing, en dit voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Wij gaan hierbij steeds voor u aan de slag met hetzelfde enthousiasme, ongeacht of het kleine werken dan wel omvangrijke projecten betreft.

Graag verstrekken wij u bijkomende informatie of komen langs voor het bespreken van uw project en het maken van een offerte op maat.