Parketwerken     Wim Daneels
Heikantstraat 13
2900  Schoten
Gsm:0497/31 66 68
 

Parketwerken Wim Daneels.

Als zaakvoerder van dit bedrijf met meer dan 10jaar ervaring sta ik erop dat al ons werk met de meeste zorgvuldigheid uitgevoerd wordt.
Kiest u voor het plaatsen van een nieuw parket dan heeft u bij ons de keuze uit traditioneel parket of samengesteld parket.
 
Traditioneel parket heeft een opbouw die enkel uit massief hout bestaat. Hij bestaat uit stroken zonder tand en groef verbinding, met een dikte van 10mm.
Ze zijn niet zelfdragend dus moeten ze verlijmd worden. Ofwel worden ze rechtstreeks verlijmd op de ondervloer (bij kleine afmetingen 25×5cm) of ze worden gelijmd en genageld op een onderparket. Deze onderparket bestaat uit een mozaïekparket, OSB of multiplexplaten.
Door de constructie van ondervloer en parket bekomt men een uiterst stabiel systeem welke de werking van de parket beperkt. Dit type parket kan ook op vloerverwarming geplaatst worden.De vloer wordt meestal ter plaatse geschuurd en afgewerkt met keuze uit een onbeperkt gamma aan afwerkingsproducten. Sommige vloeren hebben reeds een behandeling of zelfs een verouderingsproces ondergaan en kunnen leg klaar gelegd worden.
Samengestelde parketvloer is opgebouwd uit 2 of meerdere lagen die op een zodanige manier ten opzichte van elkaar verlijmd zijn zodat de stabiliteit van de parket wordt verbeterd. De toplaag is meestal 4mm dik (2,5mm en 6mm komt ook voor) en is meestal dik genoeg om er een leven lang van te genieten. De planken hebben steeds een tand-groef verbinding op de zijden voor een perfecte verbinding.
Wij leveren en plaatsen deze parketsoorten met veel liefde voor het vak.
Ook voor de afwerking kan je uit een uitgebreid kleurenpallet kiezen, al dan niet in de fabriek afgewerkt met olie of vernis, eventueel verouderd of gerookt.
Bij het vernieuwen van uw interieur kunnen wij uw reeds bestaande parket opschuren en behandelen.
Met een persoonlijke aanpak proberen wij u bij te staan in uw keuze.