Prijzen ramen en deuren

Op zoek naar nieuwe ramen?  Er is een ruime keuze en verschillende combinaties. Zo vindt je altijd ramen die perfect bij de rest van uw woning passen.

Ramen prijzen.
Alvorens over te gaan tot het plaatsen van nieuwe ramen is het belangrijk een goed overzicht te hebben van de kosten. De prijzen van ramen verschillen naargelang het materiaal en het type raam dat u kiest. U vraagt best enkele offertes zodat u kan vergelijken vooraleer je een definitieve keuze maakt.

Voordelen van nieuwe ramen:

Aanzienlijke besparing op je energiefactuur. Het plaatsen van nieuwe ramen is een flinke investering. De voordelen van deze investering worden zichtbaar op lange termijn. Naargelang het materiaal en het glastype betaalt de investering zich na enkele jaren terug. Door de uitstekende isolatiewaarde bespaart u aanzienlijk op de energierekening. Nieuwe ramen zorgen voor een stabiele temperatuur in huis en een verlaging van uw verwarmingskosten. Deze kosten bedragen ongeveer 60% van uw energierekening. Je zorgt niet alleen voor een lagere energierekening, maar draagt ook een steentje bij aan het milieu door de verlaging van je CO2-uitstoot. 

Match uw ramen met de rest van uw woning.

Nieuwe ramen kan je laten matchen met de rest van je woning. Door de vele mogelijkheden vindt je altijd ramen die bij de rest van uw woning passen. PVC en aluminium ramen zijn beschikbaar in vele kleuren.
Kies je voor houten ramen, dan kun je deze ook  aanpassen aan de stijl van je woning. Door de ramen te voorzien van een laag verf beschikt uw woning over een nieuwe frisse look. Wil je toch het voordeel van PVC ramen, maar met de uitstraling van houten ramen? Dan kies je PVC ramen met een houtnerf structuur.

Tegenwoordig hebben nieuwe ramen standaard dubbel glas of hoogrendementsglas. In combinatie met de stevigheid van het materiaal (PVC, hout en aluminium) en goed hang- en sluitwerk wordt het voor ongewenste bezoekers moeilijker om je woning te betreden. 

nieuwe ramen zoek een vakman op bouw-portaal nieuwe ramen plaatsen

PVC ramen zijn kunststof ramen: 

Voordelig in aanschaf
Hoge isolatiewaarde
Strakke, moderne look
Onderhoudsarm en lange levensduur

Houten ramen:

Klassieke uitstraling
Veelzijdig en gemakkelijk te schilderen
Hoge isolatiewaarde en duurzaam

Aluminium ramen

Stevige ramen geschikt voor grote oppervlaktes
Hoge isolatiewaarde
Onderhoudsarm en moderne look
Lange levensduur

Ramen zelf plaatsen of laten plaatsen?
Ga je de ramen zelf plaatsen of laat je dit door een vakman doen? Ervaring leert dat je dit best overlaat aan een specialist. Zij beschikken over de juiste kennis en gereedschappen. Het vakkundig laten plaatsen bespaart je tijd, moeite en ergernis. 

Nieuwe ramen voor nieuwbouw of bestaande ramen vervangen? Vraag raad aan vakmannen op Bouw-Portaal.