Ivan Bleux
Veldstraat  44
3550 Heusden-Zolder
Tel: 011/43 57 10
Gsm: 0475/ 439 959
 
Ivan Bleux biedt hoogkwalitatieve oplossingen voor al uw verwarmings- gerelateerde vragen. Dankzij onze jarenlange ervaring op dit vlak, hebben we alle expertise in huis om verwarmingsinstallaties en sanitaire toestellen te plaatsen, te onderhouden of te herstellen.  Complete verwarming in uw woning of bedrijf laten plaatsen, renovatie of nieuwbouw? Uw huidige radiatoren laten vervangen door designradiatoren in staal of aluminium? Is uw oude cv-ketel aan vervanging toe? Moet er een lek gerepareerd worden? Voor al deze zaken kunt u een beroep doen op de vakkennis van Ivan Bleux.
Topmerken:
Wij installeren enkel verwarmingsketels, leidingen, radiatoren en sanitaire toestellen van grote gerenomeerde merken die zich steeds weer bewezen hebben en waarmee we gewoon zijn te werken.
Kwaliteit:
Zowel op het vlak van de uitvoering van de installatie, het rendement van de geplaatste toestellen en de kostprijs van onze werkzaamheden. Kwaliteit is steeds onze top-prioriteit!
Verzorgd werken:
Naast de materialen leggen wij tevens de lat zeer hoog op vlak van afwerking van de werken. Alle geplaatste toestellen en leidingen worden grondig getest op conformiteit en goede werking. Wij zijn immers trots op onze goede reputatie en de mond aan mond reclame die de rest doet.
Service:
Wij garanderen onze klanten een optimale dienstverlening, zowel bij de installatie als bij het onderhoud achteraf. De zaakvoerder voert als enige het persoonlijk contact met de klanten. Bovendien volgen we de ontwikkelingen op de voet en scholen we ons permanent bij zodat we steeds de nieuwste technieken en toestellen kunnen aanbieden.