Schrijnwerkerij Coenjaerts nv
Eind  37
3930  Hamont-Achel
Tel: 011/64 20 23
Fax: 011/66 13 51
 
Bent U op zoek naar een betrouwbare vakman voor schrijnwerken en timmerwerken? Schrijnwerkerij Coenjaerts in Hamont-Achel kan gegarandeerd een meerwaarde bieden aan uw nieuwbouw- of renovatieproject. Al vijf generaties lang bieden wij de beste kwaliteit en een service op hoog niveau.
Met onze opgebouwde expertise kunnen wij uitgebreid advies geven over de verschillende vakgebieden die we beheersen, gaande van dakwerken, houten buitenschrijnwerk laag energie en passief tot volledige afwerking, onderhoud van onze afgeleverde producten in al zijn aspecten.
Tevredenheid van ons cliënteel is onze belangrijkste drijfveer.
Al ons binnen- en buitenschrijnwerk, interieurwerk, houtskeletbouw wordt gefabriceerd door ons eigen personeel, dit in onze ateliers te Hamont-Achel, ons gesofisticeerd machinepark laat een grote mate van prefabricatie toe. Een up to date rollend materiaalpark, bestaande uit bestelwagens, meubelwagens, snelmontagekraan, alle terreintruck met montagekraan en diepladercombinatie zorgen ervoor dat de afgewerkte producten in de best mogelijke omstandigheden op uw werf aangeleverd worden.
Een persoonlijke opvolging van uw project, dit vanaf het eerste contact tot en met de oplevering.
Al deze factoren dragen ertoe bij dat uw bestelling met het grootste respect voor uw budget en timing afgewerkt worden.