Schrijnwerkerij Vermeiren Roel
Heiendweg  19
2990   Loenhout-Wuustwezel
Gsm:0476/68 15 39
Schrijnwerkerij Roel Vermeiren uit Loenhout (Wuustwezel) is het juiste adres om uw nieuwbouw- of renovatieproject te verwezenlijken.
Traditioneel of via houtskeletbouw. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en denken mee op maat van de klant of voeren uw gedetailleerd plan uit.
U heeft een volledig nieuw dak nodig of wilt uw woning uitbreiden met een bijgebouw in houtskelet ? Naast het zwembad in uw tuin hoort nog een poolhouse? U wenst nieuwe binnendeuren of een kwalitatieve houten parketvloer? Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.
Schrijnwerker Roel Vermeiren heeft reeds tien jaar ervaring opgebouwd.
Hoogstaand kwalitatief werk en waar het kan heeft hij aandacht voor energiezuinige technieken en ecologisch verantwoorde materialen.
Houtskeletbouw is een milieuvriendelijke bouwwijze die meerdere voordelen biedt. Zo isoleert hout doorgaans beter dan steen en verloopt het wind- en waterdicht maken van een bouw in hout veel sneller. Een houten constructie vereist een minder zware fundering, waardoor het bijvoorbeeld uiterst geschikt is om een gebouw van een extra verdieping te voorzien. Verder beschikt u over vele mogelijkheden om de houtskeletbouw af te werken.
U wilt de afwerking van uw nieuwbouwwoning niet langer uitstellen of uw de binnenkant van uw “thuis” in een nieuw kleedje steken? Schrijnwerkerij Vermeiren is daarvoor uw ideale partner. Samen met u zoeken we de beste werkwijze om uw droom te realiseren.
Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden in binnenafwerking.