Tegelwerken Deprins Mechelen
De Langhestraat 46
2800  Mechelen
Gsm:0476/33 57 34
 
Tegelwerken Deprins voor vloeren met nét dat ietsje meer kwaliteit.
Topmaterialen- en producten die wij gebruiken zorgen ervoor dat onze vloeren een leven lang meegaan. 
Onze vakmannen werken snel en proper, zodat u na onze passage enkel nog een gebruiksklare en nette vloer overhoudt in uw woning.
Merken en materialen kan uzelf kiezen. Graag keramiektegels, of toch liever iets exclusiever? Het is allemaal bespreekbaar!
Bovendien kan u gebruikmaken van ons vakkundig advies, indien u zou twijfelen over welke vloerbekleding te kiezen.
Ook voor terrassen kan u bij Tegelwerken Deprins terecht. Wanneer u ons opbelt gaan we eerst samenzitten voor een goed gesprek, zodat we zeker zijn dat we begrijpen wat u precies wilt, en hoe u uw droomterras voor ogen hebt.
Nadien gaan we pas over tot de plaatsing, met de materialen die u zelf kiest.
U kan niet alleen opteren voor een terras uit klinkers of natuursteen, maar ook voor houten terrassen. Het voordeel aan hout? De exclusieve en natuurlijke look die het uitstraalt. Het nadeel is dan weer dat de levensduur en duurzaamheid van een houten terras veel lager ligt dan van een stenen terras.
Dat is een keuze die u zelf moet maken, maar waar we u wel graag bij helpen met professioneel advies.
Uw huidige badkamer renoveren, of bent u in uw nieuwbouwwoning volop bezig met de fase van de afwerking van uw keuken? Dan moet u vele keuzes maken, en één daarvan is het kiezen van de juiste muurbekleding. Waar in de meeste kamers van uw woning gewoon voor verf gekozen kan worden, is het in de badkamer of keuken vaak duurzamer om voor wandtegels te kiezen.
Voor de plaatsing van deze wandtegels, die beter tegen vochtige omstandigheden kunnen dan een doorsnee geverfde muur kan u beroep doen op de vakmannen van Tegelwerken Deprins. Indien nodig zorgen we zelfs voor op maat gemaakte tegels. Samen met u kiezen we na een eerste kennismaking het gewenste merk, zodat u zelf de keuze kan maken voor het eindresultaat van uw dromen. Nadien gaan we over tot een snelle en efficiënte plaatsing, zonder overlast voor uw huis en de bewoners ervan.
U zoekt een vakman? Die weet hoe hij met kwaliteitshout een prachtige trap kan bouwen? Dan zit u goed bij Tegelwerken Deprins, een dynamisch en zelfbewust bedrijf uit Mechelen, dat altijd rekening houdt met uw wensen en enkel werkt met absolute topmaterialen.
Onze vakmannen plaatsen uw trap in een handomdraai, en dit volledig volgens uw wensen. Vooraf laat u ons weten uit welk materiaal de trap moet gemaakt worden.
Moeten er tegels aan te pas komen, of moet het volledig uit hout zijn? Alles is mogelijk, zolang u het maar met ons bespreekt.
Ook geven wij u graag het nodige advies om de juiste keuzes te maken.
Achteraf kan u uiteraard bij ons terecht voor de nodige nazorg, zoals eventuele herstellingen.
Interesse, contacteer ons en wij doen het nodige.