Verwarming-Sanitair-Dakwerken
Lievekenshoek   4
2330   Merksplas
Tel:  014/71 94 81
Fax: 014/71 92 80
 
Verheyen Koen bvba is een jong en dynamisch bedrijf. Ons team van enthousiaste en bekwame medewerkers gaat steeds voor u op zoek naar de beste oplossing op gebied van verwarming, sanitair en klimaatbeheersing.
Ook kan u bij ons terecht voor elektriciteitswerken en dakwerken (platte daken, lood, zink en koper).
Onze klanten komen uit verschillende sectoren en vertrouwen allemaal op onze ervaring, kennis, service en kwaliteit.
Dit kunnen wij bieden door onze investeringen in een goed uitgerust wagenpark en magazijn en constante opleiding en begeleiding van onze medewerkers.
Voor dringende interventies buiten de werkuren kan u beroep doen op onze 24u service: 0497/496524.
Onze ervaren techniekers komen indien nodig zo snel mogelijk ter plaatse (tegen een speciaal interventietarief).
Een onderhoud van het verwarmingstoestel is niet alleen verplicht, het is ook noodzakelijk om de levensduur en het rendement te waarborgen.
Een geldig onderhoud mag enkel uitgevoerd worden door een erkende technieker die hiervoor de nodige scholing heeft gekregen.
Onze medewerkers hebben deze verplichte opleiding gevolgd en worden regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste wetgeving en vereisten.
Zo kan u het onderhoud van de verwarmingsketel van alle courante merken aan ons toevertrouwen, ook van reeds bestaande installaties.
Na afloop van het onderhoud ontvangt u een attest, dit moet u bewaren en op verzoek voorleggen aan de verzekering, huisbaas of de notaris bij verkoop van uw woning.