Vloerwerken Van Gramberen Sam
Jan de Knuytstraat   29
2380   Ravels
Gsm:0478/47 25 94
Vloer- en tegelwerken
Het plaatsen van keramische vloertegels of natuursteen in alle formaten en combinaties, in het legverband naar uw keuze, wandtegels en mozaiek in uw badkamer en keuken plaatsen, diverse soorten laminaat en parket plaatsen, terras aanleggen met vorstbestendige tegels of blauwe hardsteen, oprit aanleggen met klinkers of natuursteen, …
Ik zorg ook voor de egalisatie voordat de nieuwe vloertegels gelegd kunnen worden en voor de nodige chapewerken in kleinere ruimtes.
Voor het betegelen van vloer en wanden werk ik met de speciale verlijmingstechnieken die het WTCB voorschrijft.
Badkamerrenovatie
De verschillende fasen van de badkamerrenovatie:
– Afbraak van de bestaande badkamer
– Water-, verwarmings-, afvoer- en elektriciteitsleidingen leggen
– Valse plafonds plaatsen met gipsplaten (Gyproc, Lafarge, Knauf, …)
– Vloer en wanden betegelen met keramische tegels, natuursteen of mozaiek
– Inloopdouche met afvoergoot (Diba-line Blanke, I-DROP, Kerdi-Line Schlüter)
– Plaatsen van de nodige ventilatie
– Badkamermeubels en sanitaire toestellen plaatsen
– Verlichting en spots
Uiteraard is dit zowel voor nieuwbouw als renovatie.
Bouw- & Verbouwingswerken / Metselwerken
U kan op mij rekenen voor kleinere metselwerken of herstellingen zoals het metsen van een vijver, bloembak, brievenbus, tuinmuur (met eventueel een deksteen in arduin), … Ook voor het metsen van een garage of andere uitbreiding aan uw woning. Voor het plaatsen van extra muren of herindeling van de woonruimte.
Deze ruimtes kan ik naar uw wens afwerken. Dit heeft als voordeel, een goede en directe opvolging van de verschillende werken. (Water-, verwarmings-, afvoer- en elektriciteitsleidingen leggen, chappen, bezetten, vloeren, …)
Arduinen plinten rondom uw woning of muurgevel plaatsen, behoren ook tot de mogelijkheden.
Renovatiewerken
Vocht in de muren behandelen door middel van een hechtingslaag en cementgebonden waterdichtingslaag aan te brengen.
Het uitbouwen van een zolderruimte of onafgewerkte kamer met valse plafonds en/of wanden en voorzetwanden in gipsplaten (Gyproc, Lafarge, Knauf, …).
Schouw in uw woonkamer vernieuwen en inbouwhaard plaatsen.

Andere specifieke projecten zijn uiteraard ook steeds bespreekbaar.

Ik investeer regelmatig in nieuwe, moderne en professionele machines om uw ideeën en laatste nieuwe trends nog vlotter te kunnen verwezenlijken.
Zo beschik ik over een waterzaagmachine om uw tegels en plinten nauwkeurig op maat te zagen, een tegelboormachine om perfecte ronde gaten in harde, keramische tegels te boren (vb. voor eye led verlichting), een voegmachine en sponskuismachine voor mooie, gelijke en gladde voegen, een vacuümsysteem om tegels met grote afmetingen te kunnen plaatsen (vb. natuursteen 60 x 60 cm, 3 cm dikte), …

Al mijn werk gebeurt door mezelf. Ik werk volgens een nauwgezet schema en garandeer u een goede opvolging en verzorgde afwerking van de door u gevraagde werken.
Kwaliteit, stiptheid en oog voor detail hebben de hoogste prioriteit !
Bent u op zoek naar een dynamische partner die met u meedenkt over de realisatie van al uw renovatie- & nieuwbouwprojecten, aarzel dan niet om me te contacteren.